Chalupa Mladkov, Mladkov

Adresa: Mladkov, Mladkov 44, okr. Ústí nad Orlicí, Trasa>
Kraj/Oblast: Pardubický kraj, Orlické hory a podorlicko
Nadm. výška: 520m
Kapacita: 9 osob, 3 pokoje
3x 3L pokoj
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Nově zrekonstruovaná horská chalupa Kukačka je postavena v obci Mladkov v Orlických horách. Je ideální pro rodiny nebo skupiny přátel. Maximální kapacita je 9 lůžek. Je zde vybavená kuchyně, obývací pokoj s krbem a rozkládacím gaučem pro 4 osoby, 2 ložnice s manželskou postelí, koupelna, WC a úschovna kol/lyží. Jsou zde dva vchody, kdy jeden vede z terasy a druhý od parkování. K chalupě patří také parkovací místa a oplocená zahrada s grilem, ohništěm a venkovním posezením. Ubytování je vhodné pro turisty, houbaře, cyklisty, běžkaře a pro všechny, kteří hledají klid uprostřed krásné přírody.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: 00420 www chalupamladkov.webnode.cz

Ceník

rezervace / dotaz

9900 Kč / objekt / týden
1420 Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
Kuchyně - kuchyňský kout, lednice, mikrovlná trouba, elektrický sporák s troubou a komletním vybavením nádobím, dále se v kuchyni nachází jídelní stůl.
Soc. zařízení
Koupelna s hydromasážním koutem s radiem, koupelnovou skříňkou, elektrickým bojlerem a wc. Další samostatné wc s koupelnovou skříňkou.
Topení
Vytápění je krbem s výměníkem do ústředního topení.

Okolí a výlety

V zimě můžete navštívit sportareál České Petrovice (3 km) nebo skiareál Čenkovice (10 km). V létě pak třeba dělostřeleckou tvrz Bouda (5 km), rozhlednu Suchý Vrch (7 km), klášter Králíky (12 km), zámek Žamberk (12 km) nebo rozhlednu Křížová hora (12 km).

Okolní chaty

Rezervace / dotaz

např. 19.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.