Chalupa Medlinka, Hřídelec 23

Adresa: Hřídelec 23, okr. Jičín, Trasa>
Kraj/Oblast: Královéhradecký kraj, Podkrkonoší a Královehradecko
Nadm. výška: 360m
Kapacita: 10 osob, 3 pokoje
2x 2L pokoj, 1x 2L pokoj + patrova postel, společenská místnost
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Chalupa Medlinka - Hřídelec - Lázně Bělohrad. Chalupa Medlinka v obci Hřídelec leží na rozhraní Českého ráje a Podkrkonoší, poloha mezi lázeňským městem Lázně Bělohrad a Novou Pakou. Pronájem chalupy Český ráj - Podkrkonoší, ubytování okres Jičín. Chalupa k pronajmutí poskytuje ubytování pro 10 osob ve 3 ložnicích. Pronájem chalupy na klidném místě s výhledem na obec a krajinu pro milovníky turistiky, cyklistiky, houbaření, rybaření, lyžování, relaxu, a jiných aktivit. V chalupě jsou 3 samostatné ložnice, 2 pokoje po 2 postelích v 1 pokoji 2 postele a 1 dvoupatrová postel, další 2 postel je umístěna v obývacím pokoji. V pokojích jsou starožitné postele a skříně z masivního dřeva z 20 let. Kuchyň v chalupě s el. sporákem a el. troubou, rychlovarná konvice, lednice s mrazákem, nádobí, příbory. Jídelní stůl pro 6 osob. Krbová kamna, jídelní stůl pro 6 osob. V přízemí dále koupelna, kuchyň a připravujeme vinný sklípek. Pro chmurné počasí jsou pro Vás připraveny knihy, společenské hry, hračky, TV s WiFi. K dispozici oplocená zahrada s parkovištěm, pískoviště, ohniště. Sociální zařízení: V přízemí se nachází koupelna s vanou umyvadlem, WC je samostatně, voda ohřívána v bojleru 120L v koupelně je umístěna pračka. Vytápění je řešeno centrálně elektrokotlem, lze využít krbová kamna ve společenské místnosti. Parkování možné přímo u chalupy uzavřeno bránou pro 2 auta dále možný vjezd spodní branou, parkování pro další 2 auta. V těsné blízkosti je přírodní památka Hřídelecká hůra lokalita s vzácnými nerosty, bohaté naleziště minerálů, např. amfibolu, dolomitu, kalcitu, olivínu, aragonitu. Chalupa je upravena do selského stylu se starožitným nábytkem z 20. let. Na zahradě pro Vás připravujeme dětské hřiště s pískovištěm, houpačkami a prolézačkami, bazén, možnost grilování přímo na terase nebo opékání na venkovním ohništi. Venku do budoucna plánujeme saunu a finský sud kde se za chladných dní budete moci prohřát se sklenkou něčeho dobrého a zároveň třeba grilovat. Výlety na hrad

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.:

Ceník

rezervace / dotaz

22500 Kč / objekt / týden
3250 Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

sezona léto 22500/týden
sezona zima 11500/týden
víkend 6500
mimo sezonu 16500/týden
silvestr 27900/3 dny
vánoce 14500/týden
velikonoce 11500/týden

Vybavení

Kuchyň
lednice, el. sporák, rychlovarná konvice, spíž
Soc. zařízení
1* WC, 1* koupeklna s vanou, pračkou, umyvadlem
Topení
elektrické ústřední, krbová kamna
BazénDětské hřištěInternet/WifiTV

Okolí a výlety

Výlety na hrady a zámky v okolí zřícenina hradu Kumburk, Pecka, dále hrad Kost, Trosky, Humprecht, Prachovské skály, zámek Hrubá skála, Hrubý Rohozec, Valdštejn a mnoho dalších v dojezdové vzdálenosti do cca 30 minut, muzeum v Jičíně, zámek, galerie, Valdštejnská lodžie, Valdická brána, Rumcajsova světnička, aquacentrum, nákupy, vyhlídkové lety na letišti - cca 6 km. Možnosti turistických a cykloturistických tras. Zábava: Jičín město pohádky (září), středověká krčma Dětenice, ZOO Dvůr Králové nad Labem, Zoo Liberec, Klenotnice drahých kamenů - Nová Paka.

Okolní chaty

Rezervace / dotaz

např. 28.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.