Chalupa Křížánky, Moravské Křižánky

Adresa: Moravské Křižánky, Moravské Křižánky 151
okr. Žďár nad Sázavou, Trasa>
Kraj/Oblast: kraj Vysočina, Vysočina
Nadm. výška: 580m
Kapacita: 15 osob, 5 pokojů
5x 2L pokoj (v každém pokoji možnost přistýlky)
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Ubytování Křižánky nabízí 2 objekty k pronájmu. Menší chata stojí na rozlehlém pozemku v blízkosti řeky Svratky a má kapacitu 6+2 osob. Parkování je možné přímo u objektu. V přízemí obytné části je vybavená kuchyň s jídelnou, koupelna a samostatné WC a v prvním patře je jeden pokoj s balkónem. K dispozici je i venkovní ohniště a zastřešená veranda. Větší chalupa stojí na rozlehlém pozemku v blízkosti dvou rybníčků. Kapacita je 16 osob + 2 a parkování je možné přímo u objektu. Chalupa nabízí ubytování v pěti pokojích, které se nacházejí v patře, dále 2 koupelny, 2 WC a vybavená kuchyň. Hosté mohou využít společenskou místnost v přízemí pro 15 osob s televizí a kamny. Dále je k dispozici místnost se stolním tenisem a venkovní ohniště. Okolní krajina poskytuje ideální podmínky jak pro letní, tak pro zimní rekreaci. Místo je výhodné pro pěší turistiku, cykloturistiku, koupání v rybnících, vyjížďky na koních, houbaření, horolezectví, rybaření, v zimě pro běžecké nebo sjezdové lyžování. Svo

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: 00420 www www.chalupakrizanky.cz

Ceník

rezervace / dotaz

  - - Kč / objekt / týden
  - - Kč / objekt / den
280 Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
vybavená kuchyň (el. sporák, mikrovlnná trouba, varná konvice, dvě ledničky)
Soc. zařízení
Naproti pokojům se nachází dvě koupelny vybavené vanami, dvěma samostatnými WC.
Topení
centrální topení

Okolí a výlety

V letních měsících je možnost koupání přímo v Křižánkách v Kyšperském rybníku, v rybníku Řásník a ve 2 km vzdáleném Milovském rybníku. Milovníci golfu si přijdou na své v golfovém areálu v nedaleké Svratce. Kdo má rád pohled na svět z koňského hřbetu, může si domluvit vyjížďku z 4 km vzdálených Blatin. Pro rodiny s dětmi je ideální výlet do westernového městečka Šiklův mlýn, vzdáleného 35 km. V nedalekém Žďáru nad Sázavou se nachází kostel sv. Jana Nepomuckého (památka UNESCO), zámek, stará radnice, dále v Novém Městě na Moravě Horácké muzeum a Horácká galerie. Mezi významné památky patří hrad Pernštejn. V zimním období jsou v okolí desítky kilometrů upravovaných běžeckých stop.

Okolní chaty

Chata Březiny

Březiny u Poličky
Max. 8 osob
8500 Kč/objekt/týden 2.8 km
Chata Březiny

Jílkova vila

Březiny u Poličky
Max. 12 osob
13900 Kč/objekt/týden 3 km
Jílkova vila

Rezervace / dotaz

např. 19.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.