Chalupa Hedeč, Dolní Hedeč

Adresa: Dolní Hedeč, okr. Ústí nad Orlicí, Trasa>
Kraj/Oblast: Pardubický kraj, Orlické hory a podorlicko
Nadm. výška: 720m
Kapacita: 12 osob, 3 pokoje
3x 4L pokoj
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Nově postavená roubená chalupa Hedeč se nachází v klidné části na kraji obce Dolní Hedeč, 2 km nad městem Králíky. Objekt je ideálním místem pro strávení aktivní i pasivní dovolené pro rodiny s dětmi i partu přátel. Kapacita chalupy je 12 osob. Hostům je k dispozici komfortně zařízená kuchyň, obývací část, WC, koupelna, 2 nadstandardně vybavené velké pokoje pro min. 4 osoby (vždy se dvěma samostatnými dvojlůžky), bazén o průměru 4m se solárním ohřevem a nová infrasauna. Dům stojí v klidném prostředí s dobrou dostupností do města Králíky (2 km) i ke spoustě přírodních a kulturních památek.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www www.chalupa-hedec.unas.cz

Ceník

rezervace / dotaz

14000 Kč / objekt / týden
2000 Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

V sezoně 1.6.-30.9. a 15.12.-31.3. 2200,-Kč/noc/objekt týdenní pobyt
Celoročně 3-6nocí 2500,-Kč/noc/objekt
2noci 3000,-Kč/noc/objekt

Vybavení

Kuchyň
V přízemí objektu se nachází komfortně zařízená kuchyň (horkovzdušná trouba + sklokeramická deska, mikrovlnná trouba, varná konvice, kávovar, toastovač, sendvičovač, mixér, fritéza, lednice s mrazákem, samostatná spíž) s obývací částí.
Soc. zařízení
V přízemí se nachází samostatné splachovací WC. V koupelně je sprchový kout. Voda se ohřívá v kombinovaném bojleru( ohřev elektrikou nebo krbem). V 1.patře samostatné WC
Topení
krbovými kamny na dřevo nebo elektrické
BazénDětské hřištěInternet/WifiTVPes

travnaté hřiště na fotbal a jiné sporty 8x20m,Trampolína 4m,stůl na ping-pong, venkovní bazén 3.66m, skákací hrad pro děti, dětské hřiště se skluzavkou a houpačkami,pískoviště....

Okolí a výlety

Navštívit můžete třeba klášter Králíky přímo v místě, rozhlednu Křížová hora (4 km), rozhlednu Suchý Vrch (7 km), Skipark Červenou Horu (8 km), dělostřeleckou tvrz Bouda (8 km), Skiareál Čenkovice (9 km) nebo Dolní Morava relax a sport resort (9 km).

Okolní chaty

Rezervace / dotaz

např. 19.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.