Chalupa Borová Lada, Borová Lada

Adresa: Borová Lada , Borová Lada 51, okr. Prachatice, Trasa>
Kraj/Oblast: Jihočeský kraj, Šumava a Lipno
Nadm. výška: 900m
Kapacita: 16 osob, 5 pokojů
4x 2L a 1x 4L pokoj
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Chalupa Borová Lada se nachází v obci Borová Lada plné přírodních krás ležící v nadmořské výšce 900 m na soutoku Vydřího potoka, Teplé Vltavy a Malé Vltavy - Vltavského potoka. K dispozici je celkem pět pokojů s možností ubytování až 15 osob a tři pokoje jsou vybaveny sprchovým koutem. Dále je možné využívat společenskou místnost, jídelnu a vybavenou kuchyňku. V chalupě je také úschovna kol nebo lyží. Parkování je možné v okolí domu na poměrně rozlehlém parkovišti přes hlavní ulici. Ubytování v klasické šumavské chalupě slouží k ubytování letních i zimních turistů a k relaxaci pro celou rodinu.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www www.levne-ubytovani-sumava.eu

Ceník

rezervace / dotaz

  - - Kč / objekt / týden
  - - Kč / objekt / den
230 Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
jídelna a kuchyň se základním vybavením pro jednoduché vaření a přípravu menších jídel - snídaně, přesnídávky, lehké večeře. K použití je mikrovlnka, dvojvařič, varné konvice a základní nádobí.
Soc. zařízení
Na 3 pokojích v 1 patře sprchový kout, v přízemí společná koupelna pro dva dvoulůžkové pokoje, v objektu se nachází 3 samostatné toalety.
Topení
dřevem v kamnech a lokální vytápění objektu kotlem na LTO

Okolí a výlety

Šumava je nádherným místem pro výlety po okolí, houbaření a sběr borůvek. Okolí protíná velké množství cyklostezek ale je vhodné i pro pěší turisty. Jsou zde také trasy i pro příznivce joggingu. Přímo okolo chalupy vedou strojově upravené běžecké stopy, které navazují na desítky kilometrů tratí na Zadově, Kvildě, Horské Kvildě, Zhůří, Filipově Huti anebo Modravě. Nadšenci kultury a přírody jistě ocení hrady Kašperk, Rábí, Vimperk a přírodní rezervace Svinná Lada a Jezerní slat.

Okolní chaty

Bokova chata

Nové Hutě
Max. 30 osob
5000 Kč/objekt/den 5.7 km
Bokova chata

Rezervace / dotaz

např. 19.04.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.