Chaloupka u Lišáků, Děkanské Skaliny

Adresa: Děkanské Skaliny, okr. Český Krumlov, Trasa>
Kraj/Oblast: Jihočeský kraj, Jižní Čechy a Česká Kanada
Nadm. výška: 620m
Kapacita: 7 osob, 2 pokoje
1x 3L a 1x 4L pokoj
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Chaloupka u Lišáků se nachází v osadě Děkanské Skaliny, v podhůří Novohradských hor v okrese Český Krumlov. Kamenný dům nabízí v přízemí velkou ložnici pro 4 osoby, prostorný obývací pokoj s TV, kompletně vybavenou kuchyni s jídelním koutem a koupelnu s WC. V podkroví je situována další velká ložnice celkem se třemi lůžky, WC a otevřený prostor se sedací soupravou. Součástí objektu je sklep, kam je možno si například uschovat kola, dále terasa a kamenný dvůr, kde je zahradní nábytek. K chalupě také patří sad a pozemek ohraničený živým plotem. Chalupa nabízí nejen odpočinek, ale i sportovní aktivity a bohatou historii, zkrátka ideální místo pro rodiny s dětmi, pro dovolenou s přáteli nebo pro aktivní odpočinek.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www www.chaloupka-lisky.cz

Ceník

rezervace / dotaz

8050 Kč / objekt / týden
1150 Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

Letní sezona - od 15. června - 31. srpna
mimo sezonu menší ceny, viz naše www

Vybavení

Kuchyň
kuchyň s jídelním koutem, lednicí, plynovým sporákem, elektrickou troubou, varnou konvicí a mikrovlnnou troubou
Soc. zařízení
V objektu se nachází celkem dvě místnosti se sociálním zařízením. V přízemí je koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a WC, v podkroví je samostatné WC s umyvadlem.
Topení
Objekt je vytápěn pomocí kamen na dřevo, v koupelně lze topit elektrickým infrazářičem. Tuhá paliva jsou k dispozici a jsou zahrnuta v ceně ubytování.

Okolí a výlety

Asi 1,5 km od chalupy se nachází koupaliště, napájené lesním potokem. Okolí nabízí bohaté možnosti jak pro turisty, tak pro cyklisty, jejichž trasy jsou dobře značené a vedou zajímavými místy a můžete se dostat například do oblastí bývalého pohraničního pásma, v okolí Svatého Kamene na západě Novohradských hor, přes Cetviny, Pohoří na Šumavě, Hojnou a Dobrou Vodu až Nové Hrady ležící na východě oblasti. Kromě novohradského pohraničí stojí za bližší prozkoumání i novohradské podhůří s místy Kaplice, Soběnov, Besednice, Svatý Jan nad Malší, Slepičí hory, Svatá Trojice, Žumberk nebo Horní Stropnice.

Okolní chaty

Chalupa Kanada

Rychnov u Nových Hradů
Max. 14 osob
17500 Kč/objekt/týden 7.7 km
Chalupa Kanada

Rezervace / dotaz

např. 19.04.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.