Bylinkový penzion, Krásný Les

Adresa: Krásný Les, okr. Karlovy Vary, Trasa>
Kraj/Oblast: Karlovarský kraj, Krušné hory
Nadm. výška: 650m
Kapacita: 12 osob, 4 pokoje
4 ložnice pro 6-12 osob. Chalupa se pronajímá jako celek vždy pouze jedné rodině nebo skupině osob.

Ložnice a pokoje:
1.ložnice - pro 4 osoby - 2x dvojlůžko pro dospělé.

2.ložnice - pro 4 osoby - 2x dvojlůžko plus možnost - dětská postýlka.

3.obytná místnost s krbem - pro 4 osoby - 2 rozkládací pohovky tj. 2x

dvojlůžko.
4. ložnice -
pro 1 - 2 osoby ve 3.pokoji ve 2.patře.

Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Bylinkový penzion ( chalupa) v Krásném Lese se pronajímá celý vždy pouze jedné rodině nebo společné skupině osob. Je umístěn v bylinkové zahradě plné voňavých bylinek s možností seznámit se s účelem jejich využití. Bylinkový penzion se nachází ve 100 let starém objektu, který byl zrenovován. Svou polohou uprostřed luk a lesů v podhůří Krušných hor s překrásnými výhledy do údolí, v blízkosti Karlových Varů, je ideálním místem pro klidnou, relaxační dovolenou, víkend, prodloužený víkend i narozeninové oslavy. Naši hosté mají k dispozici prostornou obytnou místnost s původními klenutými stropy (bývalá konírna) s přiléhající venkovní zastřešenou částí orientovanou na jih a uzavřenou malou zimní zahradou vybavenou i pro romantické trávení letních nocí. Ve velké obytné místnosti se nachází krb, pohovky, satelitní TV, kuchyně. Vzhledem k tomu, že je to bývalá konírna, je nutno počítat s tím, že zde není tolik denního světla jako v ostatních pokojích. V celém objektu je umožněno zdarma připojení na Wifi.

Z obytné místnosti je vstup na chodbu, ze které je přístup do prostorné koupelny s klenbami, s vanou, dále na samostatné WC s malou umývárnou.

Z chodby vede schodiště do 3 pokojů s překrásným výhledem na Doupovské vrchy.

V objektu je možné ubytovat od 6 - 12 osob, lze se individuálně dohodnout na ubytování nižšího počtu osob s příplatkem.

Jde o jedinečné místo pro relaxaci, odpočinek a sportovní aktivity. V obci je možno využívat nově postavené tenisové kurty a hřiště.

Objekt je orientován jihovýchodně, a protože je umístěn v nejvyšší části obce, je obdařen překrásným výhledem do údolí řeky Ohře, na Doupovské hory, Ostrov a při dobré viditelnosti i na Karlovy Vary. U objektu je možné využívat kromě rozlehlé zahrady další oplocený zatravněný pozemek se stromy.

Z objektu je přímý vstup do lesa a na louky. Výhodná poloha Bylinkového penzionu umožňuje podnikat výlety do blízkých Karlových

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www www.bylinkovypenzion.cz

Ceník

rezervace / dotaz

  - - Kč / objekt / týden
  - - Kč / objekt / den
380 Kč / osobu / den

Mimo sezonu: 280,-,- Kč za osobu.
Silvestr - obsazeno
31000,- Kč
za týdenní pobyt
Vánoce
10000,- Kč
23.12. - 26.12. 2017
Možný zkrácený vánoční pobyt.Dům je vždy vánočně vyzdoben a osvětlen. Naši hosté mají nachystaný vánoční stromek v obytné místnosti.
Provoz, poplatky, ceny
Celoroční provoz. Cena za víkend a prodloužený víkend po domluvě.

Mimosezónní měsíce: březen, duben, říjen, listopad (kromě svátků a práz

Vybavení

Kuchyň
1.kuchyně v přízemí: myčka, mikrovlnná trouba, horkovzdušná trouba, sporák se sklokeramickou deskou, rychlovarná konvice, toustovač, racklett, fritovací hrnec.

2.kuchyně v 1.patře - kávovar, plynový sporák s troubou.
Soc. zařízení
1 prostorná koupelna s původním klenutým stropem v přízemí s vanou a velkým umyvadlem, 1 samostatné WC v přízemí s malou umývárnou.
Topení
Elektrokotel, krb, pro letní období olejové radiátory.

Vnitřní krb, televize se satelitním příjmem. Wifi v celém objektu,

CD přehrávač, DVD.Venkovní nadzemní bazén, venkovní nábytek, slunečník, gril, ohniště, houpačka, houpací síť, pískoviště pro děti.

Okolí a výlety

Pěší výlety - Horní hrad - Hauenštejn, turistika po značených trasách, ježdění na koních v okolí, sáňkování a bobování přímo za objektem, sjezdové a běžecké lyžování v blízkosti. Golf - Karlovy Vary, golf - Cihelny, tenisové kurty v obci, Svatošské skály - lezení, sjíždění po řece Ohři( majitelka objektu zajistí kanoe, raft, možnost sjíždění řeky Ohře s doprovodem a výukou jízdy na kajaku), Karlovy Vary - lanové centrum Linhart, Dětský ráj Svatošky - jízda na koních a obří trampolína. Návštěva Karlových Varů a bazénu v Alžbětiných lázních - vnitřní bazén se saunami a vnitřní bazén - KV Aréna, centrum Agricola lázně Jáchymov - Kneippův chodníček, vnitřní bazén se saunami, Mariánské Lázně, Františkovy Lázně. Návštěva hradu Loket a přírodního amfiteátru. Během pobytu je možné si objednat kurzy relaxačního cvičení a jógy, sjíždění řeky Ohře na raftu a kánoi a kurzy na hubnutí s nordic walking s výživovým poradcem a trenérem.

V létě turistika, Karlovy Vary - lázeňská kolonáda

Okolní chaty

Chata-R

Mariánská-Jáchymov
Max. 16 osob
500 Kč/os./den 8 km
Chata-R

Chata Hořec

Jáchymov - Mariánská
Max. 31 osob
180 Kč/os./den 8.2 km
Chata Hořec

Rezervace / dotaz

např. 28.03.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.