Apartmán Šumava, Borová Lada

Adresa: Borová Lada, okr. Prachatice, Trasa>
Kraj/Oblast: Jihočeský kraj, Šumava a Lipno
Nadm. výška: 900m
Kapacita: 4 osob, 2 pokoje
2x 2L pokoj
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Ubytování v nově vybudovaném soukromém apartmánu Šumava se nachází v obci Borová Lada v Jihočeském kraji. Apartmán je plně vybaven pro ubytování 4 osob a součástí je obytná místnost s plně vybavenou kuchyňskou linkou, jídelním koutem, dvěma pohovkami, které jdou rozložit. Dále ložnice se dvěma lůžky, koupelna se sprchovým koutem a samostatné WC. K dispozici je také komora na úschovu lyží, snowboardu a lyžařských bot, v létě pro uskladnění jízdních kol. Parkování je zajištěno před objektem, v zimě je možné si zatopit v krbových kamnech a domácí mazlíčci jsou povoleni za poplatek. Díky své poloze patří Borová Lada mezi klidné oblasti a svou atmosférou je vhodná zejména pro rodinnou rekreaci.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: www www.ubytovani-sumava.xf.cz

Ceník

rezervace / dotaz

9000 Kč / objekt / týden
  - - Kč / objekt / den
  - - Kč / osobu / den

- letní + zimní sezóna: 9.000 Kč apartmán/týden
- mimo sezónu: 7.000 Kč apartmán/týden
- termíny pobytu jsou vždy od soboty do soboty
více na - www.ubytovani-sumava.xf.cz

Vybavení

Kuchyň
Vybavená kuchyňská linka: el. vařič, rychlovarná konvice, mikrovlnná trouba, nádobí na vaření a servírování jídel, lednice s mrazákem.
Soc. zařízení
Koupelna se sprchovým koutem, samostatné WC.
Topení
Topení je zajištěno elektrickými přímotopy. Teplotu si sami regulujete dle potřeby. Případně je možné si zatopit v krbových kamnech. Dřevo do kamen je k dispozici.

Okolí a výlety

V okolí se nachází naučné stezky a to jak klasické pěší značené trasy, tak i novější pěší okruhy, např. přírodní poznávací okruhy „Nelesní krajina“ okolím Kvildy, „Les“ okolím Borových Lad, „Národní park“ mezi Bučinou u Kvildy a Knížecími Pláněmi. Nejvíce navštěvovaným turistickým cílem je pramen Vltavy a největší rašelinné jezírko v Čechách s názvem Chalupská slať. Za zhlédnutí určitě stojí i technické památky Vchynicko-Tetovský plavební kanál a Schwarzenberský plavební kanál. Na Německé straně můžete navštívit ledovcové Roklanské jezero nebo horské kopce Velký Roklan.

Okolní chaty

Bokova chata

Nové Hutě
Max. 30 osob
5000 Kč/objekt/den 6 km
Bokova chata

Rezervace / dotaz

např. 24.04.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.