Apartmán Rozkoš, Šeřeč

Adresa: Šeřeč, Rozkoš, okr. Náchod, Trasa>
Kraj/Oblast: Královéhradecký kraj, Adršpach a Náchodsko
Nadm. výška: 300m
Kapacita: 12 osob, 4 pokoje
4x 3L pokoje rozdělené do dvou apartmánů
Provoz měsíce:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Chata Rozkoš se nachází v malé východočeské vesničce Šeřeč na Náchodsku a je situována asi 200m od překrásné vodní nádrže Rozkoš, která svojí rozlohou patří k největším v Česku. K dispozici jsou 2 apartmány se samostatným vchodem do objektu s celkovou kapacitou 12 lůžek, dohromady se třemi koupelnami s WC a dvěmi kuchyněmi. K chalupě náleží rozlehlá oplocená zahrada vybavena zahradním nábytkem, houpačkou, trampolínou, kamenným krbem s grilem a ohništěm. Po dohodě lze využít malou lod´ku pro 4 osoby. Místo je jako stvořené pro ničím nerušený odpočinek, turistiku, cyklistiku, vodní sporty či rybolov.

Kontakt

Tel.: 00420 Tel.: 00420 www www.apartmanrozkos.cz

Ceník

rezervace / dotaz

  - - Kč / objekt / týden
  - - Kč / objekt / den
270 Kč / osobu / den

Vybavení

Kuchyň
vlastní kuchyňka v každém apartmánu
Soc. zařízení
3x koupelna se sprchovým koutem a wc
Topení
Kamna na dřevo a uhlí.

Okolí a výlety

Mezi nejnavštěvovanější místa v okolí patří Adršpašsko - teplické skály, které jsou tvořeny unikátními pískovcovými skalními městy. Dalším uskupením skalních měst, roklin, skalních věží a hřibů tvoří 10 km dlouhý hřeben Broumovských stěn, dále hora Ostaš a stolové hory Bor a Hejšovina na hranicích s Polskem. Poblíž Jaroměře je rozsáhlá pevnost Josefov se zpřístupněnou částí podzemních chodeb. Náchodsko nabízí také k prohlídce pevnostní systém II. světové války Dobrošov, který je propojen naučnou stezkou s pěchotním srubem Březinka, upraveném autenticky do stavu roku 1938. Pohled do vzdáleného kraje poskytne vyhlídková věž na Jiráskově chatě. Návštěvníky Náchodska potěší jistě návštěva zámků Náchod, Nového Města nad Metují a Ratibořic, které jsou známy z díla Boženy Němcové. Pozoruhodný je benediktýnský klášter v Broumově a klášter v Polici nad Metují s gotickým pískovcovým portálem v průčelí kostela. Možnost vodních sportů a koupání nabízí rekreační centrum Rozkoš u České Skalice.

Okolní chaty

Rezervace / dotaz

např. 20.04.2024
Na jméno:
Počet osob:

  např. 2x dospělí, 2x dítě
Váš email:
Zpráva:
(Upřesněte vaše požadavky, další otázky na ubytování, vhodné vložit váš telefon)
 Kontrolní číslo    Kontrolní kód poslat kopii sobě Rezervace přímo u majitele a bez provize. Odesláním souhlasím se zasláním obsahu na email.